Jaouad Chraou (OJC Rosmalen, rechts) is Jaap van der Waarden te slim af
Volledig scherm
Jaouad Chraou (OJC Rosmalen, rechts) is Jaap van der Waarden te slim af © Jan Verhoeven

OJC Rosmalen-speler Chraou doet oude club Dongen pijn

ROSMALEN - OJC Rosmalen heeft zondag met 2-1 gewonnen van Dongen in de 3de Divisie. Uitgerekend Jaouad Chraou, oud-spits van de bezoekende club, maakte in de laatste minuut het winnende doelpunt.

Al in de 3de minuut had voormalig Willem II-middenvelder Mitch van der Ven de 1-0 gemaakt voor OJC Rosmalen. Jaap van der Waarden zorgde 10 minuten voor tijd voor de 1-1. OJC verdiende de zege en boekte die dus uiteindelijk ook.

,,Ik zei vooraf nog dat ik zou scoren, maar ze geloofden me niet", grijnsde Chraou na het duel. ,,Dit is een belangrijke overwinning." Oud-OJC'er Giovanni Henskens: ,,We haalden niet ons gebruikelijke niveau. OJC was beter dan Dongen."

  1. Samenwerking voetbalclubs OSC’45, RKJVV en TGG Den Bosch van de baan

    Samenwerking voetbalclubs OSC’45, RKJVV en TGG Den Bosch van de baan

    DEN BOSCH – De verregaande samenwerking of zelfs fusie tussen de Bossche amateurvoetbalclubs OSC’45, RKJVV en TGG is van de baan omdat TGG niet wil meewerken. ,,Met het voorstel van de gemeente gaan wij nooit akkoord’’, reageert voorzitter Ted Timmermans desgevraagd. ,,Wij zijn een gezonde vereniging en gaan er met een fusie niet op vooruit.’’ RKJVV houdt na dit seizoen op te bestaan omdat de club te weinig (actieve) leden heeft en volgens ingewijden een schuld heeft van ongeveer 65.000 euro.