De politie vond dinsdag drugsvaten in het buitengebied van Herpen.
Volledig scherm
De politie vond dinsdag drugsvaten in het buitengebied van Herpen. © twitter Politie

50-jarige Heeschenaar gearresteerd na vondst drugsvaten in Herpen

HERPEN/HEESCH - De politie heeft dinsdag een 50-jarige Heeschenaar aangehouden, na het aantreffen van een grote hoeveelheid chemicaliën in het buitengebied van Herpen. Onderzoek leidde naar de verdachte, van wie tientallen grammen harddrugs in beslag werden genomen.

Bij de politie was eerder informatie binnengekomen dat er drugs werd opgeslagen in het buitengebied van Herpen. Toen de politie daar om 4.45 uur ging kijken, werden chemicalien voor synthetische drugs gevonden. Er werden tientallen vaten van 25 liter gevonden.

Verder onderzoek leidde vervolgens naar de verdachte, die later dinsdag werd aangehouden. In de woning van de man vond de politie tientallen grammen harddrugs. De verdachte zit vast voor verder onderzoek en wordt vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris van de rechtbank Oost-Brabant.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.