De Pokéballen kunnen worden opgegeten.
Volledig scherm
De Pokéballen kunnen worden opgegeten. © Bakerij Lamers

Bakker uit Oss komt met ludieke actie voor Pokémonfans

HEESCH/OSS - Bakkerij Lamers met zaken in Heesch en Oss heeft op ludieke wijze een Pokéstop gemaakt waar liefhebbers van het spel hun 'voorraad' pokeballs aan kunnen vullen. Het zijn geen virtuele ballen, maar échte lekkernijen van marsepein.

Liefhebbers van het spel hebben ballen nodig om de digitale figuurtjes met hun telefoon te vangen en kunnen die ballen op diverse Pokéstops aanvullen, vandaar dat Lamers met het idee kwam.

Het spel Pokémon Go is nog voor de officiële lancering in Nederland al een hit. Overal duiken fanatieke spelers op die met hun mobieltjes op jacht gaan naar figuurtjes. En de bakkerij heeft nog meer geluk. Voor hun pand aan het Dorp werd ook nog een Charmander gespot. Dat is een van de meer speciale Pokémons.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.