Volledig scherm

Bestuurder nog vast na dodelijk ongeval Meijel

*UPDATE 12.12 uur* MEIJEL - De 32-jarige bestuurder die ervan wordt verdacht een 2-jarig meisje uit Heesch en haar opa en oma te hebben doodgereden, zit nog vast.

De 67-jarige man en 64-jarige vrouw uit Meijel en hun 2-jarige kleindochter uit Heesch werden zondagochtend op de fiets door een auto geschept op een fietspad langs de Heldensedijk in Meijel (Limburg).

De bestuurder van de personenauto verloor op de naast het fietspad gelegen weg de macht over het stuur verloor en vloog uit de bocht.

De bestuurder, een 32-jarige man, is niet gewond geraakt. Het politieonderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog gaande.

Volledig scherm
© Martien van Dam / Marcofotografie
  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.