Volledig scherm
© foto RGBStock

Disco-avond voor mensen met een beperking in Loosbroek

LOOSBROEK – Zorgorganisatie Cello en uitgaanscentrum Lunenburg houden op donderdag 20 oktober een disco-avond voor mensen met een beperking in Lunenburg in Loosbroek.

De disco is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking van 18 jaar en ouder. Het gaat hier niet alleen om mensen die door Cello begeleid worden, ook andere mensen met een beperking zijn van harte welkom. Ontmoeting, genieten van de muziek en samen dansen staan deze avond centraal.

De disco begint om 19.00 uur aan de Dorpsstraat 39 en duurt tot 22.00 uur. Entree is 5 euro per persoon, aanmelden is niet nodig.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.