Taart en champagne mogen niet ontbreken bij dit jubileum.
Volledig scherm
Taart en champagne mogen niet ontbreken bij dit jubileum. © Basisschool Emmaus

Emmaus hijst de feestvlag, school Heesch bestaat 50 jaar

HEESCH - Het feestlied schalde over het schoolplein en in alle klassen kwam taart op tafel. Basisschool Emmaus in Heesch startte dinsdag de jubileumactiviteiten rond het 50-jarig bestaan.

Een speciale rol was weggelegd voor Jan van Sluisveld en Peter van den Broek. Beide meesters zijn al meer dan 40 jaar present op 'de Emmaus' en mochten dinsdag de feestvlag in top hijsen.

Op deze vlag prijkt het jubileumlogo, een heldere '50' tegen een confetti-achtige achtergrond met de kleuren van het reguliere schoollogo.

De vlag is gehesen.
Volledig scherm
De vlag is gehesen. © Basisschool Emmaus
De langst zittende meesters Jan van Sluisveld (rechts) en Peter van den Broek hijsen de feestvlag. Links directeur Joris Dekker.
Volledig scherm
De langst zittende meesters Jan van Sluisveld (rechts) en Peter van den Broek hijsen de feestvlag. Links directeur Joris Dekker. © Basisschool Emmaus
  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.