Volledig scherm
© Thinkstock

Mountainbiketocht door Nistelrode

NISTELRODE - Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch houdt op zondag 6 november haar jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode.

Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 35, 45 of 55 kilometer. De routes gaan over bospaden en goed begaanbare landwegen in het prachtige gebied van de Maashorst, Bedaf en Slabroek. In elke afstand is een pauze opgenomen waar iedere deelnemer thee en een versnapering krijgt aangeboden.

De inschrijflocatie is Achter Den Berg 16 te Nistelrode. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro. Deelnemers onder de zestien jaar mogen gratis deelnemen aan de tocht. Starten kan tussen 08:30 en 09.30 uur. Op de website van de TWC De Voorsprong staat meer informatie over deze veldtoertocht.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.