Volledig scherm
© Thinkstock

Open informatieavonden op Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER – Gymnasium Bernrode houdt op dinsdag 13 en woensdag 14 december twee informatieavonden voor ouders en leerlingen van groep 7 of 8 van de basisschool.

Naast informatie over het VWO-onderwijs in het algemeen, is op de avonden veel informatie te verschaffen over de gymnasiumopleiding en over het onderwijs en de begeleiding op Bernrode in het bijzonder. Leerlingen uit de eerste klas zijn aanwezig om alle vragen van leerlingen en ouders te beantwoorden.

Beide avonden beginnen om 19.30 uur aan de Abdijstraat 36 in Heeswijk-Dinther. De toegang is vrij. Het programma op beide avonden is hetzelfde. Het is niet nodig zich voor deze avond op te geven.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.