Frans van Grinsven (rechts), vrijwilliger bij Stal Bertus voert samen een paar kinderen van de Albertusschool de mini-varkens.
Volledig scherm
Frans van Grinsven (rechts), vrijwilliger bij Stal Bertus voert samen een paar kinderen van de Albertusschool de mini-varkens. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Penning van verdienste voor Frans van Grinsven uit Loosbroek

LOOSBROEK - Frans van Grinsven uit Loosbroek heeft zondag een penning van verdienste van de gemeente Bernheze gekregen. Van Grinsven kreeg de penning voor zijn jarenlange inzet voor kinderboerderij Stal Bertus in Loosbroek.

Burgemeester Marieke Moorman reikte de penning uit. Ook kreeg Van Grinsven een straatnaambordje van de Frans-laantje dat voortaan bij Stal Bertus zal hangen. Kinderboerderij Stal Bertus in Loosbroek vierde zondag het 25-jarig jubileum.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.