Volledig scherm
© Thinkstock

Speciaal programma tijdens Nacht van de Sterren Heesch

HEESCH - Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober is er een speciaal programma bij Sterrenwacht Halley in Heesch.

De Nacht van de Nacht is een maanloze nacht, wat betekent dat een heldere sterrenhemel te zien is. Tijdens het speciale programma daaromheen worden onder meer presentaties gegeven.

Het programma van Sterrenwacht Halley aan de Halleyweg 1 in Heesch/Vinkel tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober begint om 20.00 uur. Entree voor de avond kost 3 euro. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.