Volledig scherm
© Thinkstock

Zorgcafé en zorgmarkt 'Nu en later' in Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Het zorgcafé en de zorgmarkt 'Nu en later' staat op het programma in Heeswijk-Dinther op zaterdag 5 november. Deze bijeenkomst voor ouderen wordt gehouden in het Gymnasium Bernrode.

De organisatie is in handen van Samen Sterk voor welzijn. Het doel van hen is om ouderen te helpen en te begeleiden die thuis willen blijven wonen. Van 14.00 tot 17.00 is er een zorgmarkt. Daar kunnen thuiswonende ouderen en mantelzorgers in aanraking komen met zorgaanbieders uit de regio.

Aansluitend aan de officiële opening én later in de middag zal er een zorgcafé plaatsvinden: Hier zullen de huidige en toekomstige (on)mogelijkheden bediscussieerd worden door een aantal dorpsgenoten. Dat zorgcafé duurt van 14.45 tot 16.00 uur.

De toegang aan de Abdijstraat 36 is gratis. Mensen die vragen hebben, kunnen mailen naar de organisatie.

  1. Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    Abdij Heeswijk presenteert Witheren Wit

    HEESWIJK-DINTHER - De Stichting Berne Abdijbier presenteert het vierde Berne abdijbier, Witheren Wit. Het gaat om een fris witbier van hoge gisting met een zacht bittertje en 4,5% alcohol. Het bier is gebrouwen door brouwmeester Constant Keinemans en brouwers in opleiding, waar maanden met proefbrouwsels aan vooraf gingen. De speciale introductiehandeling is zondag 26 maart om 14.00 uur op de Abdij van Berne bij het Proeflokaal. Er kan dan worden geproefd tot 18.00 uur.

Oss, Uden e.o.