Bisschop Gerard de Korte.
Volledig scherm
Bisschop Gerard de Korte. © Soepenfestival Alem

Bisschop Gerard de Korte op bezoek in Boxtel

BOXTEL - Bisschop Gerard de Korte van het bisdom Den Bosch komt woensdag 23 november op bezoek in Boxtel. Hij is 's avonds te gast bij de Heilig Hartparochie.

Na een inleiding over het door de bisschop gekozen thema 'Deugd van de hoop’, gaat hij met aanwezigen in gesprek. Iedereen mag vragen stellen aan de bisschop.

De avond begint om 19.30 uur en is in de grote zaal van gemeenschapshuis De Walnoot in Boxtel en eindigt om 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.