Volledig scherm

Boxtelse partijen raadsbreed achter ambtelijke fusie met Gestel

BOXTEL - De partijen in de Boxtelse raad hebben dinsdagavond met een gezamenlijke motie duidelijk gemaakt alle vertrouwen te hebben in Sint-Michielsgestel en in een ambtelijke fusie met deze gemeente.

Door de 'pas op de plaats' die de gemeente Haaren heeft gemaakt, was het voor de twee gemeenten de vraag hoe nu verder te gaan. Daar is aan Boxtelse kant alvast duidelijkheid in gekomen. Alle Boxtelse partijen willen door op het pad van een ambtelijke fusie. Die moet op 1 januari 2016 ingaan. En dat betekent dat de nog dit jaar akkoord moeten gaan.

  1. 'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    BOXTEL - Rens Robroek kan zich de start van de Tour van France twee jaar geleden in Utrecht nog goed herinneren. De 25-jarige Boxtelnaar zat voor de televisie toen hij voormalig wielrenner en NOS-analist Maarten Tjallingii in een door hem ontworpen T-shirt op tv zag. Meteen pakte hij de telefoon om zijn compagnon Sander Tielen op de hoogte brengen. Robroek: ,,Toen merkten we wat het bereik van televisie is. In onze webshop werd het ene na het andere shirt besteld."

Boxtel e.o.