Volledig scherm
© Thinkstock

Concert Maestro Liemt in Liempde

LIEMPDE – Fanfare Concordia geeft zaterdag 26 november een concert in de Serenade in Liempde.

Tijdens het concert begeleiden verschillende plaatselijke bekendheden de muzikanten. Deelnemers zijn kapelaan Geoffrey de Jong, wethouder van Cultuur Marusjka Lestrade, hoofd van Basisschool De Oversteek Edwin Vugts, voorzitter van Concordia Liempde Hans Vermeulen, Margo Brands en horecavrouw Josephine Bekkers.

Het concert start om 20.15 uur aan de Oude Dijk 117. Entree is gratis.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.