Volledig scherm
© Thinkstock

Dansen in de Walnoot in Boxtel

BOXTEL - In gemeenschapshuis De Walnoot in Boxtel is zondagmiddag 6 november een dansmiddag.

De formatie ‘Stardust Live’ brengt een repertoire ten gehore met dansmuziek in verschillende stijlen, zoals foxtrot, rumba, chachacha, wals en jive. Liefhebbers van country en linedance komen ook aan hun trekken. Tijdens deze middag is er een Indische stand met catering en hapjes aanwezig.

De dansmiddag duurt van 14.00 uur tot 17.30 uur bij De Walnoot aan het Reginahof 1 in Boxtel. De toegang kost 4 euro.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.