Rian van den Langenberg rechts en Joey Verhoeven in stoel.
Volledig scherm
Rian van den Langenberg rechts en Joey Verhoeven in stoel. © Noor Reigersman

Denziz with the Stars leeft in Boxtel

BOXTEL – De zaal was bomvol met toeschouwers tijdens de derde editie van het dansevenement Denziz with the Stars die zaterdagavond plaatsvond. Voordat het zover was, maakten de juryleden, onder wie Geert Hoes, een dansje, waarna de – vaak zenuwachtige – dansparen aan de beurt waren. De competitie werd uiteindelijk gewonnen door Rian de Bie en haar partner Mike van der Heijden.


Het publiek kreeg een gevarieerd dansprogramma te zien met een verleidelijke rumba van wethouder Peter van de Wiel met Monique Versteijlen. Mark van de Pol van MooiBoxtel danste toepasselijk op de muziek van de Fabeltjeskrant en het danspaar Rian de Bie en Mike van der Heijden kreeg de hele zaal mee met hun meeslepende quickstep op From Nine to Five van Dolly Parton.

“Heel leuk om mee te doen,” vond De Bie. “Het is veel meer dan dansen alleen. Ook veel gezelligheid.” Bezoeksters Marlies Hobbelen en Marria van den Hoven keken waarderend toe. “Wij hebben zelf allebei ook meegedaan,” vertelde Hobbelen. “Een leuke traditie om nu elke keer te gaan kijken. Toen wij dansten was het nog veel rustiger. Leuk dat het evenement zo’n succes is.”

Ook Kim van Stippent genoot van de avond. “Heel erg leuk, ook nadat ik alle voorbereidingen op Facebook heb gezien en nu dus in het echt. Verder is het erg leuk om hier allerlei bekenden te zien.”

Pim van Loon en Silvia van Nistelrooij.
Volledig scherm
Pim van Loon en Silvia van Nistelrooij. © Noor Reigersman
vlnr Mike van der Heijden en Rian de Bie.
Volledig scherm
vlnr Mike van der Heijden en Rian de Bie. © Noor Reigersman
  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.