Met een beetje hulp klauterden de kinderen over de obstakels
Volledig scherm
Met een beetje hulp klauterden de kinderen over de obstakels

Eerste Survivalrun Boxtel trotseert alle elementen

BOXTEL - De allereerste survivalrun in Boxtel trok zondag door de modder. In de ochtend liepen de jongste het parcours vol hindernissen en obstakels. De leeftijdscategorie vanaf 9 jaar ging 's middags 'en route'.

Het evenement begon zonnig en vriendelijk maar eindigde in een ware hoosbui. Zo waren alle elementen vertegenwoordigd in deze survivalrun.

De organisatie sprak van een succes. "Met 102 ingeschreven deelnemers en voldoende publiek langs het parcours is er voldoende basis om dit evenement volgend jaar weer te organiseren", aldus Nicole van Spaendonk van Buurtsport Boxtel.

Lees een uitgebreid verslag in het Brabants Dagblad van maandag, editie De Meierij.

Mochten vriendjes hem niet geloven, z'n certificaat is het bewijs
Volledig scherm
Mochten vriendjes hem niet geloven, z'n certificaat is het bewijs © Wim Kuipers
  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.