Over het ontwerp van de Markt in Boxtel zijn bezoekers tevreden, maar over het parkeren niet.
Volledig scherm
Over het ontwerp van de Markt in Boxtel zijn bezoekers tevreden, maar over het parkeren niet. © Noor Reigersman

Herinrichting Markt Boxtel houdt bezoeker bezig

BOXTEL – Mooi? Ja, dat is het ontwerp voor herinrichting van de Markt te Boxtel zeker. Maar over het parkeren lopen de meningen sterk uiteen. Het blijft een beetje een tussenoplossing vinden velen.

De mensen die vrijdagochtend de weekmarkt bezochten, hebben allemaal een duidelijke mening. “Op de plaatjes ziet het er heel mooi uit,” vindt Serena Jansen. “Het zal wel rustiger qua verkeer worden, maar in mijn optiek verandert er weinig, want er rijdt dan nog steeds verkeer. Wat betreft het parkeren, dat wordt echt lastig."

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.