Kinderen schitteren als sterren bij The Star Company.
Volledig scherm
Kinderen schitteren als sterren bij The Star Company. © Noor Reigersman

Kinderen schitteren als sterren bij The Star Company in Boxtel

BOXTEL/LIEMPDE - Twintig jongens en meisjes van The Star Company uit Boxtel dansten zondagmiddag energiek en vol overgave op een arrangement – met zelfgeschreven tekst – van Let the Children Play.

Er werd een videoclip van gemaakt in het hippe Street Art Center (SAC) Boxtel-Liempde. Behalve in SAC werden er ook in Sportzaal Tabitta opnames gemaakt.

„Na de single Dromenland Kids for KiKa wilde ik met kinderen graag met zowel dans als zang aan de gang”, aldus Inge van den Biggelaar van The Star Company. „En weer voor een ander goed doel. De opbrengst gaat nu naar de Stichting Het Vergeten Kind.”

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.