Oud-burgemeester Frank van Beers.
Volledig scherm
Oud-burgemeester Frank van Beers. © Roy Lazet

Koninklijke onderscheiding voor oud-burgemeester Van Beers uit Boxtel

BOXTEL - Frank van Beers uit Boxtel ontvangt heeft vrijdag een lintje gekregen. Burgemeester Mark Buijs reikte de onderscheiding uit. Van Beers is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Decorandus (61), was docent en vervolgens wethouder in Rosmalen en Den Bosch. Van 2001 tot 2006 was hij burgemeester van Mill en Sint-Hubert. Van 2006 tot 2012 was hij burgemeester van Boxtel.

Naast de gebruikelijke portefeuilles in Boxtel was hij onder meer voorzitter van het Veiligheidshuis Den Bosch en omstreken en leverde hij een belangrijke bijdrage bij de totstandkoming van de eigen locatie. Sinds 2012 is Van Beers voorzitter van de Raad van Bestuur van zorgorganisatie Cello.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.