Volledig scherm
© Eldridge Pentury

‘Kritiek uit Liempde is onterecht’

BOXTEL - Kritiek richting de gemeente dat ze te weinig oog heeft voor het onderhoud van de Liempdse straten is onterecht. Dat stellen B en W van Boxtel in reactie op vragen van de fractie Combinatie95, die de kwestie aan de kaak stelde.

De gemeenteraad hamert overigens al langer op de aanpak van de Liempdse trottoirs. „Wij herkennen ons niet in de kritiek en de sceptische reacties over de aandacht die wij besteden aan het wegenonderhoud in Liempde”, aldus het college.

Het wijst erop dat, na overleg met bewoners, afgelopen jaar wel degelijk aanpassingen zijn geweest. Zoals het verwijderen van de stroken met kinderkopjes aan de Boxtelseweg, Barrierweg en Nieuwstraat, die bij passerend verkeer voor geluidsoverlast en trillingen zorgden.

  1. Horeca en gemeente kiezen voor veiligheid tijdens Boxtelse kermis

    Horeca en gemeente kiezen voor veiligheid tijdens Boxtelse kermis

    BOXTEL - De opkomst van het publiek bij de kermis in Boxtel is volgens sommige kermisexploitanten de eerste dagen matig. ,,Ik heb van een aantal attractiehouders vernomen dat het inderdaad nog niet zo fantastisch is", aldus kermiscoördinator Richard Schuurs van de gemeente Boxtel. ,,Links en rechts hoor je wel dat de exploitanten opbrengsten halen die ze gewend zijn. Dan is het zo slecht nog niet. Ik verwacht de komende dagen wel wat meer bezoekers omdat de temperatuur gaat stijgen."

Boxtel e.o.