Volledig scherm
© Thinkstock

LandaGucha Festival in Liempde rekent op 3.000 bezoekers

LIEMPDE - Het nieuwe LandaGucha Festival verwacht zaterdag 25 juni op landgoed Velder in Liempde een kleine 3.000 bezoekers te ontvangen.

De organisatie van het festival is in handen van Puinhoop Kollektive en Par-T, onder meer organisator van 7th Sunday en Festyland. In de bossen zijn vier podia opgebouwd waarop verschillende muziekstijlen worden gedraaid als house en techno. Er is tevens een festivalcamping, die vrijdagmiddag om 16.00 uur open gaat. Het is de bedoeling dat LandaGucha Festival komende jaren op Velder terugkeert.

Kaartjes zijn via de website van het festival nog verkrijgbaar.

  1. Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    BOXTEL - Met de aanleg van twintig nieuwe parkeerplaatsen aan het Zusterspad maakt Boxtel direct na de zomervakantie een start met de daadwerkelijke herinrichting van de Markt en omgeving. In de zomer van 2018 moet het karwei geklaard zijn. Daarna zal het evenwel niet lang 'stil' zijn in het centrum. Want het college voorziet wat het noemt 'vervolgvragen voor aanpassingen' in de aanpalende straten. Daarbij richten B en W zich in eerste instantie op het eerste deel van de Rechterstraat. Daarom is daarvoor alvast 300.000 euro opzij gezet, uit te geven in 2019.

Boxtel e.o.