Volledig scherm
© Thinkstock

Lennis Bierfest in Lennisheuvel

LENNISHEUVEL – Beyersland Kapel uit Lennisheuvel houdt op zaterdag 5 november het Lennis Bierfest in gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel.

Het is voor de derde keer op rij dat Beyersland Kapel een najaarsfeest organiseert, maar vanwege drukke agenda’s wordt het dit jaar niet in oktober, maar in november gehouden.

En hoewel het feest niet meer ‘Oktoberfest nicht mehr im Frage’ heet, wordt de zaal waarin het gehouden wordt wel volledig aangekleed in Oktoberfest stijl. Bier wordt geschonken in bierpullen en de Deutsche wurst met sauerkraut zal aanwezig zijn. Ondertussen zorgen blaaskapel Blusswerruk uit Eindhoven, De Pompzwengels uit Geffen, Toeter Thijs, Die Sex Lustigen Büb’n, Tom Ceelen en DJ Stijn voor de muziek. Er wordt ook een quiz gespeeld.

Kaarten kosten 7,50 euro per persoon. De avond start om 20.30 uur en de zaal van gemeenschapshuis Orion is vanaf 20.00 uur open.

  1. 'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    BOXTEL - Rens Robroek kan zich de start van de Tour van France twee jaar geleden in Utrecht nog goed herinneren. De 25-jarige Boxtelaar zat voor de televisie toen hij voormalig wielrenner en NOS-analist Maarten Tjallingii in een door hem ontworpen T-shirt op tv zag. Meteen pakte hij de telefoon om zijn compagnon Sander Tielen op de hoogte brengen. Robroek: ,,Toen merkten we wat het bereik van televisie is. In onze webshop werd het ene na het andere shirt besteld."

Boxtel e.o.