Volledig scherm
Gerard Ekdom in zijn tijd bij 3FM. © ANP

Liempde kandidaat voor startschot stemweek Top 2000

LIEMPDE - Liempde is een van de kanshebbers voor de aftrap van de Top 2000 stemweek. Als het dorp genoeg stemmen verzamelt via de website van NPO Radio 2, zal het begin van de stemweek op vrijdag 25 november worden uitgezonden vanuit Liempde.

Naast Liempde zijn er nog veertien andere dorpen en steden in de race. Daar zit ook concurrentie uit Brabant bij: Klundert en Deurne.

Stemmen op Liempde kan tot vrijdag achttien november 16.00 uur. Tussen 16.00 en 18.00 uur die dag zal de winnende stad of het winnende dorp bekend worden gemaakt.

  1. 'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    BOXTEL - Rens Robroek kan zich de start van de Tour van France twee jaar geleden in Utrecht nog goed herinneren. De 25-jarige Boxtelaar zat voor de televisie toen hij voormalig wielrenner en NOS-analist Maarten Tjallingii in een door hem ontworpen T-shirt op tv zag. Meteen pakte hij de telefoon om zijn compagnon Sander Tielen op de hoogte brengen. Robroek: ,,Toen merkten we wat het bereik van televisie is. In onze webshop werd het ene na het andere shirt besteld."

Boxtel e.o.