Volledig scherm
© Thinkstock

Liempde krijgt woonwerklocatie in Hamsestraat

LIEMPDE - Aan de Hamsestraat komt een woonwerklocatie voor elf kavels, tegenover bedrijventerrein Daasdonk.

Het bestemmingsplan is nog niet definitief, maar ligt vanaf vrijdag 28 oktober zes weken ter inzage. Wethouder Peter van de Wiel is enthousiast: „Dit zorgt voor een mooie geleidelijke overgang naar de toekomstige woonlocatie Hamsestraat-Roderweg.”
Op 2 november houdt de gemeente een inloopbijeenkomst om eventuele vragen hierover te beantwoorden. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen in het oude raadhuis in Liempde.

  1. Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    BOXTEL - Met de aanleg van twintig nieuwe parkeerplaatsen aan het Zusterspad maakt Boxtel direct na de zomervakantie een start met de daadwerkelijke herinrichting van de Markt en omgeving. In de zomer van 2018 moet het karwei geklaard zijn. Daarna zal het evenwel niet lang 'stil' zijn in het centrum. Want het college voorziet wat het noemt 'vervolgvragen voor aanpassingen' in de aanpalende straten. Daarbij richten B en W zich in eerste instantie op het eerste deel van de Rechterstraat. Daarom is daarvoor alvast 300.000 euro opzij gezet, uit te geven in 2019.
  2. Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    BOXTEL - Bij de gemeente Boxtel zijn 150 bezwaren van bewoners, natuurverenigingen en ondernemers binnengekomen tegen de aangekondigde verkeersmaatregelen. Met name tegen de afsluiting van de dubbele overweg in de Tongeresestraat en de gevolgen daarvan voor de verkeersstromen in Boxtel. Wethouder Herman van Wanrooij: ,,Het ontbreken van een visie hoe het verkeer zich de komende jaren ontwikkelt, is voor veel mensen reden geweest in de pen te klimmen."

Boxtel e.o.