Maarten Melis werkt als zelfstandige vanuit zijn paradijsje thuis.
Volledig scherm
Maarten Melis werkt als zelfstandige vanuit zijn paradijsje thuis. © Marc Bolsius

Maarten Melis, creatief ondernemer in Boxtel

BOXTEL - De Boxtelse creatieveling Maarten Melis gaat een korte film maken over historie van de Sint Petrusbasiliek in Boxtel en daarvoor zamelt hij nu geld in.

Ook schitterde hij in de rol van Jezus tijdens Jezus Christ in Concert die afgelopen jaar werd opgevoerd. Melis is bekend als tekenaar, cartoonist, maar is ook toneelspeler, regisseur en filosoof.

Een interview met deze ondernemende Boxtelaar is woensdag te lezen in de editie Meierij van het Brabant Dagblad.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.