Volledig scherm

Natuurgebied Dommelbimd is bijna klaar

BOXTEL - Het natuurgebied De Dommelbimd bij Boxtel is medio september voor het eerst toegankelijk voor voetgangers. Wél met laarzen aan, want het blijft er nat.

Het werk aan de paden in natuurgebied de Dommelbimd is bijna klaar. Het is de bedoeling dat het symposium dat op 24 september bij het Boxtelse moerasgebied wordt gehouden, ook ín het gebied plaatsvindt. Dan moeten de werkzaamheden in het gebied zijn afgerond. Vlak daarvoor wordt het gebied opengesteld.

Houten poorten
​De twee grote metalen hekken die de toegang tot het gebied versperden, zijn vervangen door natuurlijk ogend houten poorten. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan een laarzenpad, dwars door het grasland ten zuiden van Boxtel.

  1. 'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    BOXTEL - Rens Robroek kan zich de start van de Tour van France twee jaar geleden in Utrecht nog goed herinneren. De 25-jarige Boxtelnaar zat voor de televisie toen hij voormalig wielrenner en NOS-analist Maarten Tjallingii in een door hem ontworpen T-shirt op tv zag. Meteen pakte hij de telefoon om zijn compagnon Sander Tielen op de hoogte brengen. Robroek: ,,Toen merkten we wat het bereik van televisie is. In onze webshop werd het ene na het andere shirt besteld."

Boxtel e.o.