Volledig scherm
Kalbo die jaren geleden besloot om te gaan verhuizen. foto Bruno Bolsius

Nieuwe centrummanager viel leegstand in Boxtel meteen op

BOXTEL Ook de nieuwe centrummanager van Boxtell, Jef van Stratum uit Geldrop, is de leegstand in Boxtel meteen opgevallen.


Dat zegt Van Stratum in een groot interview in het Brabants Dagblad, editie De Meierij, van donderdag 13 november. Van Stratum is ook centrummanager in zijn woonplaats Geldrop en in Veldhoven. Daar ziet hij dat de leegstand minder is en niet zo zichtbaar is als in Boxtel. ,,De leegstand valt mij hier ook wel op. Elders in Brabant is er ook flink wat leegstand. Maar het is hier wat meer. Misschien ook omdat het gaat om wat grotere panden, en op specifieke locaties, dat het wat meer lijkt.’’ Neemt niet weg dat hij wel potentie in Boxtel ziet. ,,Ik noem het een dorp met mogelijkheden.’’

  1. Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    BOXTEL - Bij de gemeente Boxtel zijn 150 bezwaren van bewoners, natuurverenigingen en ondernemers binnengekomen tegen de aangekondigde verkeersmaatregelen. Met name tegen de afsluiting van de dubbele overweg in de Tongeresestraat en de gevolgen daarvan voor de verkeersstromen in Boxtel. Wethouder Herman van Wanrooij: ,,Het ontbreken van een visie hoe het verkeer zich de komende jaren ontwikkelt, is voor veel mensen reden geweest in de pen te klimmen."

Boxtel e.o.