Volledig scherm
Ouderen Boxtel © Noor Reigersman

Ouderen in Regie Boxtel wil woningen aanpassen voor senioren

BOXTEL – De Stichting Ouderen in Regie Boxtel timmert flink aan de weg. De stichting heeft 10 locaties in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel op het oog waar nieuwbouw of aanpassing van bestaande bouw realiseerbaar kan zijn. De aanpassingen zijn bedoeld voor senioren die de regie in eigen hand willen houden over hun woonplek, hun welzijn en de inrichting van eventuele zorg.

Een van de locaties is het weiland tussen de Schijndelseweg en de Schijndelsedijk. Op woensdag 15 juni wordt een inspiratieavond Kleinschalige Wooninitiatieven voor senioren gehouden. De avond is van 19.30 uur tot 22.30 uur in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof 1 in Boxtel. Entree is 2,50 euro.

  1. 'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    BOXTEL - Rens Robroek kan zich de start van de Tour van France twee jaar geleden in Utrecht nog goed herinneren. De 25-jarige Boxtelaar zat voor de televisie toen hij voormalig wielrenner en NOS-analist Maarten Tjallingii in een door hem ontworpen T-shirt op tv zag. Meteen pakte hij de telefoon om zijn compagnon Sander Tielen op de hoogte brengen. Robroek: ,,Toen merkten we wat het bereik van televisie is. In onze webshop werd het ene na het andere shirt besteld."

Boxtel e.o.