Volledig scherm
© sNoor Reigersman

Park Molenwijk weer een hele dag 'culturele smeltkroes' Bazaar Boxtel

Voor de dertiende keer in successie hebben de vrijwilligers van Bazaar Boxtel weer een feestelijk programma in elkaar gedraaid met en voor de vele culturen Boxtel. En dat is zondag 22 juni weer allemaal te zien, te horen en te beleven van 11.00 tot 18.30 uur in Park Molenwijk.

Op het programma staat een bonte mix van feestelijke muziek uit alle windstreken, een vrolijke kindervrijmarkt en hapjes en drankjes vanuit de hele wereld. Zoals gewoonlijk is de entree gratis. En dat geldt ook voor de meeste attracties. Alleen de hapjes en drankjes kosten wat zakgeld.

  1. 'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    'Het is leuk als bekende wielrenners onze kleding dragen'

    BOXTEL - Rens Robroek kan zich de start van de Tour van France twee jaar geleden in Utrecht nog goed herinneren. De 25-jarige Boxtelnaar zat voor de televisie toen hij voormalig wielrenner en NOS-analist Maarten Tjallingii in een door hem ontworpen T-shirt op tv zag. Meteen pakte hij de telefoon om zijn compagnon Sander Tielen op de hoogte brengen. Robroek: ,,Toen merkten we wat het bereik van televisie is. In onze webshop werd het ene na het andere shirt besteld."

Boxtel e.o.