Volledig scherm
© Thinkstock

Samen muziek maken bij Ierse Sessie in Boxtel

BOXTEL - Bij Bed&Breakfast In Den Boogert in Boxtel is zondag 20 november een Boxtelse Ierse Sessie, waar bezoekers samen muziek maken.

Bezoekers kunnen luisteren maar ook zelf meezingen of dansen. Muzikanten die een instrument bespelen als gitaar, viool, accordeon, tin whistle, bodhran, harp of trekzak mogen deze meenemen. Ierse volksmuziek voert deze middag de boventoon maar er is ook ruimte voor Brabantse volksmuziek.

De Boxtelse Ierse Sessie is van 13.30 tot 16.30 uur bij In Den Boogert, Oude Boomgaard 3 in Boxtel. De toegang is gratis.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. "Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. "Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.