Volledig scherm
© Thinkstock

Treinen tussen Boxtel en Eindhoven rijden weer

* UPDATE 08.04 uur * BOXTEL - Het treinverkeer tussen Boxtel en Eindhoven is hervat. Op het traject was vrijdagavond vanaf 05.30 uur geen treinverkeer mogelijk door een aanrijding met een persoon. Dat meldde de NS.

Volgens de vervoerder moesten reizigers rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. De verstoring zorgde voor problemen tussen zowel Den Bosch en Eindhoven als Tilburg en Eindhoven. Ook reizigers die vanuit Den Bosch richting Utrecht wilden reizen, ondervonden hinder. Door de verstoringen reden de intercity's op het traject Eindhoven-Utrecht niet volgens regeling.

Rond 07.45 uur, 3 kwartier eerder dan verwacht, meldde de NS dat de treinen weer volgens dienstregeling konden rijden.

  1. Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    BOXTEL - Met de aanleg van twintig nieuwe parkeerplaatsen aan het Zusterspad maakt Boxtel direct na de zomervakantie een start met de daadwerkelijke herinrichting van de Markt en omgeving. In de zomer van 2018 moet het karwei geklaard zijn. Daarna zal het evenwel niet lang 'stil' zijn in het centrum. Want het college voorziet wat het noemt 'vervolgvragen voor aanpassingen' in de aanpalende straten. Daarbij richten B en W zich in eerste instantie op het eerste deel van de Rechterstraat. Daarom is daarvoor alvast 300.000 euro opzij gezet, uit te geven in 2019.
  2. Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    BOXTEL - Bij de gemeente Boxtel zijn 150 bezwaren van bewoners, natuurverenigingen en ondernemers binnengekomen tegen de aangekondigde verkeersmaatregelen. Met name tegen de afsluiting van de dubbele overweg in de Tongeresestraat en de gevolgen daarvan voor de verkeersstromen in Boxtel. Wethouder Herman van Wanrooij: ,,Het ontbreken van een visie hoe het verkeer zich de komende jaren ontwikkelt, is voor veel mensen reden geweest in de pen te klimmen."

Boxtel e.o.