Volledig scherm
© Thinkstock

Treinen tussen Boxtel en Eindhoven rijden weer

* UPDATE 08.04 uur * BOXTEL - Het treinverkeer tussen Boxtel en Eindhoven is hervat. Op het traject was vrijdagavond vanaf 05.30 uur geen treinverkeer mogelijk door een aanrijding met een persoon. Dat meldde de NS.

Volgens de vervoerder moesten reizigers rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. De verstoring zorgde voor problemen tussen zowel Den Bosch en Eindhoven als Tilburg en Eindhoven. Ook reizigers die vanuit Den Bosch richting Utrecht wilden reizen, ondervonden hinder. Door de verstoringen reden de intercity's op het traject Eindhoven-Utrecht niet volgens regeling.

Rond 07.45 uur, 3 kwartier eerder dan verwacht, meldde de NS dat de treinen weer volgens dienstregeling konden rijden.

  1. Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    Boxtelse wielerclub krijgt clinic van Puck Moonen

    BOXTEL - Hoe kun je een wielergroep nieuw leven inblazen?Profwielrenster Puck Moonen uit Liempde uitnodigen om een clinic te geven. Afgelopen zondag kreeg de Boxtelse wielerclub Squadra Azzurri tips van Moonen. Het startpunt van de route was op de Markt, waar twintig mannen in strakke zwarte en turkooizen pakjes klaarstonden.  "Ik organiseer dit omdat er zo weinig leden komen als we op zondagochtend onze vaste wielertocht maken", aldus Rens Robroek. "We zijn meestal maar met vijf of zes mensen." 
  2. De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    De jongste generatie betreedt de bühne bij Fanfare Concordia Liempde

    LIEMPDE - Jong geleerd is oud gedaan. Dat Fanfare Concordia Liempde dit motto in de praktijk wil brengen werd zondagochtend nadrukkelijk duidelijk tijdens een mini-koffieconcert in De Serenade. De jongste leden van de vereniging traden op, veelal voor de eerste keer. ,,Wij zijn altijd bezig om jongeren te motiveren", aldus secretaris Riet Torringa. ,,Natuurlijk zien we ze graag op jonge leeftijd al lid worden van onze club, maar het belangrijkste is dat ze met elkaar enthousiast muziek leren maken."

Boxtel e.o.