Volledig scherm
© Thinkstock

Voedselbank Boxtel verhuist naar bijgebouw Wereldhuis

BOXTEL - De Voedselbank Boxtel en omstreken heeft een nieuw onderkomen gevonden in een gebouw van de Zorggroep Elde. Het huist per juni 2017 in een bijgebouw van het Wereldhuis, dat nu nog Molenweide heet.

Het complex aan de Achterberghstraat staat aan de vooravond van een stevige verbouwing. Daarbij wordt het facilitaire deel 'naar binnen gehaald', het zit nu nog in een bijgebouw op het terrein. Dat wordt verhuurd aan de Voedselbank Boxtel.

Die zit nu nog aan het Ronduutje, maar dat gebouw is sterk verouderd. Arjen Witteveen, voorzitter van de voedselbank, is 'heel blij' met het toekomstige onderkomen. Het is ook groter dan de huidige stek.

  1. Horeca en gemeente kiezen voor veiligheid tijdens Boxtelse kermis

    Horeca en gemeente kiezen voor veiligheid tijdens Boxtelse kermis

    BOXTEL - De opkomst van het publiek bij de kermis in Boxtel is volgens sommige kermisexploitanten de eerste dagen matig. ,,Ik heb van een aantal attractiehouders vernomen dat het inderdaad nog niet zo fantastisch is", aldus kermiscoördinator Richard Schuurs van de gemeente Boxtel. ,,Links en rechts hoor je wel dat de exploitanten opbrengsten halen die ze gewend zijn. Dan is het zo slecht nog niet. Ik verwacht de komende dagen wel wat meer bezoekers omdat de temperatuur gaat stijgen."

Boxtel e.o.