Volledig scherm
Koen de Kort. © Team Alpecin

Vrouw wielrenner Koen de Kort: 'Nu kunnen we op vakantie in juli'

LIEMPDE - Kaitlin de Kort, de vrouw van wielrenner Koen de Kort uit Liempde, is heel teleurgesteld dat haar man niet start in de Tour de France. Maar, zo laat ze op twitter weten, er is ook een lichtpuntje. Eindelijk kan het stel eens in juli op vakantie.

Donderdag werd bekend dat Koen de Kort niet mag starten voor zijn team Giant-Alpecin. Ook tot grote teleurstelling van zijn vrouw, laat ze op Twitter weten. Na al die maanden voorbereiding en net nu hij in de beste vorm van zijn carrière is, schrijft ze. Ze steekt hem een hart onder de riem: je bent een geweldige en gerespecteerde atleet. Om met een knipoog te besluiten: kunnen we in juli op vakantie om te resetten en weer op te laden.

  1. Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    Herinrichting Markt start met aanleg parkeerplaats Zusterspad

    BOXTEL - Met de aanleg van twintig nieuwe parkeerplaatsen aan het Zusterspad maakt Boxtel direct na de zomervakantie een start met de daadwerkelijke herinrichting van de Markt en omgeving. In de zomer van 2018 moet het karwei geklaard zijn. Daarna zal het evenwel niet lang 'stil' zijn in het centrum. Want het college voorziet wat het noemt 'vervolgvragen voor aanpassingen' in de aanpalende straten. Daarbij richten B en W zich in eerste instantie op het eerste deel van de Rechterstraat. Daarom is daarvoor alvast 300.000 euro opzij gezet, uit te geven in 2019.
  2. Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    Teller met bezwaren tegen Boxtelse verkeersplannen staat op 150

    BOXTEL - Bij de gemeente Boxtel zijn 150 bezwaren van bewoners, natuurverenigingen en ondernemers binnengekomen tegen de aangekondigde verkeersmaatregelen. Met name tegen de afsluiting van de dubbele overweg in de Tongeresestraat en de gevolgen daarvan voor de verkeersstromen in Boxtel. Wethouder Herman van Wanrooij: ,,Het ontbreken van een visie hoe het verkeer zich de komende jaren ontwikkelt, is voor veel mensen reden geweest in de pen te klimmen."

Boxtel e.o.