Drie gewonden bij steekpartij in parkeergarage, negen aanhoudingen

Update | VideoEINDHOVEN - In de parkeergarage aan de Ten Hagestraat, onder de Heuvel Galerie, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij zijn drie personen gewond geraakt. 

De politie kreeg een melding van een vechtpartij in de parkeergarage rond 4.15 uur. Intussen werd ook duidelijk dat een personenauto met hoge snelheid uit de parkeergarage was vertrokken, deze werd door de politie achtervolgd. De auto stopte pas bij het ziekenhuis. In de auto zat een man met een steekwond. 

Buiten de parkeergarage trof de politie een man met een bebloed gezicht aan. Deze man is aangehouden en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een derde verdachte is na zijn aanhouding ook naar het ziekenhuis gebracht. 

In totaal heeft de politie negen mannen aangehouden. De verdachten zijn in de leeftijd van 17 tot 23 jaar en afkomstig uit Geldrop, Eindhoven, Lieshout, Helmond en Panningen.

Steekincident parkeergarage Eindhoven
Volledig scherm
Steekincident parkeergarage Eindhoven © Bert Jansen
Steekincident parkeergarage Eindhoven
Volledig scherm
Steekincident parkeergarage Eindhoven © Bert Jansen
Parkeergarage Ten Hagestraat
Volledig scherm
Parkeergarage Ten Hagestraat © Jelle Krekels
Politie doet onderzoek na steekpartij in Eindhovense parkeergarage
Volledig scherm
Politie doet onderzoek na steekpartij in Eindhovense parkeergarage © Jelle Krekels
  1. Eindhovense hartsvriendinnen dakloos na megastorm: ‘Maar we zijn ongedeerd!’

    Eindhovense harts­vrien­din­nen dakloos na megastorm: ‘Maar we zijn ongedeerd!’

    EINDHOVEN/QUEENSLAND - De verslagenheid is groot bij Eline Owen (26) die in Tilburg studeerde en haar hartsvriendin Imke Aarts uit Eindhoven. De krachtige wervelstorm die dinsdag over hun plaatsje in Australië raasde, heeft hun huis compleet verwoest. Hoe erg ook, laten ze zich niet zomaar uit het veld slaan. ,,We zijn blij dat de cycloon voorbij is en ons niets ergs is overkomen", zeggen de vriendinnen.