Woonstichting Leystromen.
Volledig scherm
Woonstichting Leystromen. © Ad van der Velden

Woonstichting Leystromen sluit in 2017 kantoren in Goirle en Oisterwijk

GOIRLE/OISTERWIJK - Woonstichting Leystromen sluit in de loop van 2017 haar dependances in Goirle en Oisterwijk. Omdat de meeste medewerkers in Rijen werken en/of onderweg zijn naar klanten, zijn de kantoren in Goirle en Oisterwijk te groot.

De woonstichting voerde in de afgelopen maanden gesprekken met sociale partners waarbij is nagegaan of daar ruimte was om kantoor te kunnen houden. Dat zou volgens Leystromen niet alleen efficiënt zijn qua kosten, maar ook gunstig zijn voor de dienstverlening aan de klanten. Dat is niet gelukt, met als gevolg dat besloten is de dependances te gaan sluiten. De woonstichting betreurt dat, maar benadrukt dat dat niet betekent dat zij met hun dienstverlening verdwijnen in de beide gemeenten. ,,Ons streven is de dienstverlening aan onze huurders optimaal te laten zijn", aldus de woordvoerder.

Hoe de dienstverlening er in Goirle en Oisterwijk uit komt te zien als de balie is verdwenen, is volgens de woonstichting nu nog niet te zeggen. Een willekeurige groep huurders is uitgenodigd om hierover de komende tijd met Leystromen van gedachte te wisselen.

Tilburg e.o.