Volledig scherm
Haaren in Beeld & Geluid. © Noor Reigersman

Beelden tussen beuken in Haaren

HAAREN – De lat voor de deelnemende kunstenaars wordt hoger gelegd. Haaren in Beeld & Geluid, de tweejaarlijkse Haarense beeldententoonstelling in de openlucht, viert dit jaar het eerste lustrum.

Beelden tussen de beuken, in de zogenoemde ‘buitenkamertjes’, opgeluisterd door muzikale optredens. Voorzitter Ans Vrensen van de Stichting Haaren in Beeld & Geluid is degene die de kunstenaars binnenhaalt voor de openluchtexpositie. „Het wordt steeds professioneler, maar amateurkunstenaars blijven uiteraard ook deel uitmaken van de groep,” aldus Vrensen. „We hebben een hofleverancier, kunstenaars die hebben geëxposeerd op de Bosch Open Expo of op de zomerexpositie van het Haags Gemeentemuseum, maar dus ook amateurs. Maar voor iedereen geldt: de eisen om te kunnen meedoen zijn hoger geworden.”

Haaren in Beeld & Geluid: zondag 4 september van 11.30 tot 19.00 uur. Locatie: de Zwartrijt en Wethouder Bressersstraat, Haaren.

  1. Uitbater Herberg van Boxtel in Haaren overweldigd door reacties op nieuwe rieten dak

    Uitbater Herberg van Boxtel in Haaren overweldigd door reacties op nieuwe rieten dak

    HAAREN - Op straat, in de supermarkt, bij de tennisclub, overal krijgt eigenaar Willian Schilders van Herberg van Boxtel in Haaren reacties op het nieuwe rieten dak dat momenteel op zijn horecazaak wordt gelegd. ,,Sinds een foto bij Brabants Dagblad in de krant stond en een bericht op de website BD.nl staat, lijkt het wel het gesprek van de dag in Haaren. Er komen zelfs mensen hier naar toe om naar het werk te kijken."

Boxtel e.o.