Volledig scherm
Keet! van Telekids opende De Sprankel Haaren. © Woonwijze

Swingend openingsfeest De Sprankel Haaren met Telekids-ster Keet!

HAAREN - Met een vrolijk optreden van ‘Keet!’ van Telekids is donderdag 3 maart brede school ‘de Sprankel’ in Haaren geopend. Woningcorporatie Woonwijze bood het feestje aan aan. de kinderen van basisscholen De Hasselbraam, De Klim-op en van Kindercentrum.

Schooldirecteuren Linda van Oirschot van basisschool De Klim-op en Heidi van Pinxteren van De Hasselbraam zijn enthousiast. “Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een mooi en fris gebouw geworden”. Op donderdag gaf Woonwijze een openingsfeestje met Telekids-ster ‘Keet!’. In de ochtend swingden de leerlingen van de onderbouw en in de middag de bovenbouw.

Brede school
Samen met de gemeente Haaren ging Woonwijze eind 2014 aan de slag met de brede school, die naast de twee basisscholen ook een sporthal, kinderdagverblijf, naschoolse opvang en een Centrum voor Jeugd en Gezin huisvest. Gerard Velthuizen, directeur-bestuurder van Woonwijze, is trots op het eindresultaat. “Het ziet er geweldig uit. Ik denk dat we hier enorm veel kinderen en sporters een plezier mee doen.”

Boeken
De Vughtse woningcorporatie gaf ook vijfhonderd boeken voor de schoolbibliotheek." Een mooie begin voor de nieuwe gezamenlijke bibliotheek”, zegt Velthuizen.

  1. Uitbater Herberg van Boxtel in Haaren overweldigd door reacties op nieuwe rieten dak

    Uitbater Herberg van Boxtel in Haaren overweldigd door reacties op nieuwe rieten dak

    HAAREN - Op straat, in de supermarkt, bij de tennisclub, overal krijgt eigenaar Willian Schilders van Herberg van Boxtel in Haaren reacties op het nieuwe rieten dak dat momenteel op zijn horecazaak wordt gelegd. ,,Sinds een foto bij Brabants Dagblad in de krant stond en een bericht op de website BD.nl staat, lijkt het wel het gesprek van de dag in Haaren. Er komen zelfs mensen hier naar toe om naar het werk te kijken."

Boxtel e.o.