Het puin, de betonnen buizen en ander sloopafval op het stuk grond aan de Priemsteeg in Vlijmen.
Volledig scherm
Het puin, de betonnen buizen en ander sloopafval op het stuk grond aan de Priemsteeg in Vlijmen. © Marie-Therese Kierkels/Beeld Werkt

Alsnog hekken langs gevaarlijke plek Priemsteeg Vlijmen

VLIJMEN - Ad Muskens maak zich grote zorgen over wat er allemaal gebeurt en kan gebeuren op de plek langs de Priemsteeg in Vlijmen, waar de gemeente al wekenlang een flinke hoeveelheid puin, betonnen rioolbuizen en betonnen duikers heeft opgeslagen.

In de weekenden en op doordeweekse avonden wordt er volop vuurwerk afgestoken. Overdag spelen er kinderen. ,,Levensgevaarlijk", aldus Muskens. ,,Als buizen gaan schuiven, kunnen er vreselijke ongelukken gebeuren."

Een telefoontje naar de gemeente Heusden leverde in eerste instantie niet veel op. Nadat ook de krant belde, worden snel maatregelen genomen. Vrijdagmiddag zijn er hekken rond de plek geplaatst, ook al omdat de betonnen buizen fijn geknepen worden. ,,Er komt dan puin en metaal vrij. Daar willen we vanwege de veiligheid niemand bij hebben die er niet thuishoort", aldus een woordvoerster van de gemeente. Volgende week vrijdag moet alles opgeruimd zijn.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.