Volledig scherm
© Thinkstock

Bakken maar niet verkopen in pand Haarsteeg

HAARSTEEG - Het pand aan De Hoeven 60c in Haarsteeg mag gebruikt worden als bakkerij. Maar verkoop aan particulieren op die plaats is en blijft verboden.

B en W van Heusden gaan akkoord met het nieuwe gebruik van het pand. De aanvraag is in mei ingediend, nadat de gemeente na controle op basis van een anonieme tip vaststelde dat er een bakkerij was gevestigd.

Om het gebruik mogelijk te maken, hoeft niet zo heel veel te gebeuren. Aan de buitenkant van het gebouw verandert niets. Binnen gaat het om het plaatsen van zogeheten sandwichpanelen in het bakkerijgedeelte. Voorzieningen als een spoelkeuken, inpakruimte, koelcel et cetera zijn al aanwezig. Het pand was eerder in gebruik als groentehandelsbedrijf.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.