Volledig scherm
© Bertjan Kers / BD

Benier vliegt de grond uit op Nieuwkuijks bedrijventerrein

NIEUWKUIJK - Wie regelmatig over de Abt van Engelenlaan van Haarsteeg naar Vlijmen rijdt, kan het niet missen. De nieuwe fabriek van Benier vliegt de grond uit.

De Bossche fabrikant van deegmachines voor bakkerijen is het eerste bedrijf dat bouwt op bedrijventerrein het Hoog II. Benier bouwt er een flinke fabriek. Zo komt er een bedrijfshal van 11.000 vierkante meter, een kantoor van 2.500 vierkante meter en een technologiecentrum, een soort proefbakkerij van nog eens 2.000 vierkante meter. Het bedrijf brengt flink wat werkgelegenheid met zich mee. In de nieuwbouw is plaats voor 250 medewerkers. De verhuizing van Den Bosch naar Nieuwkuijk staat gepland voor medio 2017.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.