Het puin, de betonnen buizen en ander sloopafval op het stuk grond aan de Priemsteeg in Vlijmen.
Volledig scherm
Het puin, de betonnen buizen en ander sloopafval op het stuk grond aan de Priemsteeg in Vlijmen. © Marie-Therese Kierkels/Beeld Werkt

Betonnen rioolbuizen Priemsteeg Vlijmen eerder weg

VLIJMEN - Het puin en de betonnen rioolbuizen langs de Priemsteeg in Vlijmen zijn als het goed is dinsdag opgeruimd. Dat laat een woordvoerster van de gemeente Heusden weten. Vrijdag ging de gemeente er nog vanuit dat het pas eind deze week zou gebeuren.

De betonnen buizen en putten plus het puin zijn afkomstig van werkzaamheden in Vlijmen-Noord. Buurtbewoner Ad Muskens kaartte de situatie aan, vanwege het gevaar voor spelende kinderen. Ook werden de buizen gebruikt bij het afsteken van vuurwerk. De gemeente Heusden liet de plek vrijdag met onder meer hekken afzetten. Volgens de woordvoerster zou dat toch zijn gebeurd, omdat de buizen worden verpulverd tot puin.

Muskens verbaasde zich erover dat bij het afzetten ook rioolbuizen werden gebruikt. Volgens de gemeente gebeurde dat bewust, om het voor kinderen moeilijker te maken het terrein op te komen.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.