Volledig scherm
Boekenbeurs in Nieuwkuijk. © Hans van den Eeden

Boekenbeurs Vincentius vereniging op abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk

VLIJMEN- De jaarlijkse Boekenbeurs van de Vincentius vereniging Vlijmen op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk vindt zaterdag 29 en zondag 30 oktober plaats.

Voor het eerst in de geschiedenis wordt de beurs in een grote evenemententent gehouden. Tijdens deze dertigste editie van de Boekenbeurs wordt een variatie aan boeken, lp’s en cd’s aangeboden. De opbrengst van de Boekenbeurs gaat naar kwetsbare personen of gezinnen in de gemeente Heusden. Locoburgemeester Wim van Engeland opent de Boekenbeurs.

Abdij Mariënkroon is gelegen aan de Abdijlaan en is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Entree bedraagt 1 euro.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.