Volledig scherm
© Renso van Nuland/BD

CDA Heusden verbaasd over langere afsluiting Mommersteeg Vlijmen

VLIJMEN - De werkzaamheden voor een betere wateropvang in Vlijmen-Noord duren langer dan was gepland, waardoor de Mommersteeg een week of vier langer is afgesloten. Het CDA is verbaasd dat de reden voor de vertraging is dat er kabels en leidingen moeten worden opgelegd.

De christendemocraten vragen zich af of die leidingen niet waren opgenomen in de overzichten die in het gemeentehuis liggen. Ook wil de oppositiepartij weten of, als sprake is van gasleidingen, er gevaar is geweest voor omwonenden. Net als burgemeester en wethouders wordt gevraagd wie opdraait voor de extra kosten.

Volgens het CDA zorgt de afsluiting van de Mommersteeg voor gevaarlijke situaties rond de Priemsteeg. De partij dringt daarom aan op extra verkeersmaatregelen.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.