Volledig scherm

Cliëntenraad Sint Antonius ongelukkig over schrappen grote renovatie

HEUSDEN – De Cliëntenraad van zorgcentrum Sint Antonius in de vesting Heusden is bepaald niet gelukkig met het besluit van de raad van bestuur van stichting Schakelring om af te zien van een grootschalige renovatie.

"Ons officiële standpunt moet nog komen, maar we hebben ons gevoel vast laten doorschemeren", stelt Jil van Dongen, secretaris van de Cliëntenraad. Sint Antonius valt onder stichting Schakelring.

Lees meer over het voorlopige standpunt van de Cliëntenraad van Sint Antonius in het Brabants Dagblad van maandag 3 december, editie de Langstraat

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.