Volledig scherm
Op de website van De Ster staat deze boodschap.

Deuren van uitgaanscentrum De Ster in Nieuwkuijk definitief dicht

NIEUWKUIJK – De deuren van De Ster in Nieuwkuijk blijven definitief gesloten. Dat meldt het uitgaanscentrum sinds dinsdagavond op de eigen website.

‘Na jaren met passie en plezier aan DNSK gewerkt te hebben, hebben we ons laatste feestje gevierd’, is te lezen op de website van De Ster.

Afgelopen maand werd al bekend dat exploitant Wilbert van de Water wilde stoppen. Toen werden verhalen over definitieve sluiting nog tegengesproken. Enkele evenementen die gepland waren, werden al wel afgeblazen of verplaatst naar andere locaties.

Volledig scherm
De Ster in Nieuwkuijk. © Google Streetview
  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.