Volledig scherm
© Thinkstock

Dillenburg Drunen gewild bij huizenkopers

DRUNEN - De maximaal 130 huizen die gebouwd gaan worden in Dillenburg in Drunen, mogen zich verheugen in een grote belangstelling. Hoewel de officiele inschrijving pas zaterdag 12 december start, hebben zich volgens de projectontwikkelaar al zo'n 400 gegadigden gemeld.

In eerste instantie worden een kleine vijftig huizen, allemaal in de koopsector. Mogelijk gaan de volgende woningen eerder in de verkoop dan nu gepland.
Dillenburg is het gebied tussen de Prins Hendrikstraat en de Lipsstraat in Drunen, tegenover sportpark De Schroef. Er komen ook twee sporthallen, bedrijfjes en een gezondheidscentrum.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.