Voor een deel van de winkels aan de oostwand aan Het Plein in Vlijmen staan hekken van de sloper. De panden zijn inmiddels gesloopt.
Volledig scherm
Voor een deel van de winkels aan de oostwand aan Het Plein in Vlijmen staan hekken van de sloper. De panden zijn inmiddels gesloopt. © Dik de Joode/BD

'Echte' sloop aan Plein Vlijmen start half mei

VLIJMEN - De gemeente Heusden verwacht dat in de tweede of derde week van mei de sloop van de winkels en appartementen aan de oostwand van Het Plein in Vlijmen gaat beginnen. De komende weken worden de panden, voor zover ze al leeg zijn, gestript en ontdaan van asbest.

Aan de oostwand komen winkelruimtes en 24 appartementen terug, als onderdeel van fase 1 van het Centrumplan Vlijmen. De vergunning voor die bouw is verleend, de inspraakprocedure loopt nog.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.