Volledig scherm
© Thinkstock

Ernst & Luim speelt 'De Wijze Kater' in Haarsteeg

HAARSTEEG - De Haarsteegse Toneelvereniging Ernst & Luim speelt in november dit jaar 'De Wijze Kater' van Herman Heijermans in Café De Harmonie.

'De Wijze Kater' is een stuk van een van de bekendste Nederlandse toneelschrijvers Herman Heijermans. Het is een boosaardig sprookje over een onberekenbare koningin, een corrupte hofhouding en sjoemelende burgers, dat in de kern draait om goed en kwaad, macht en onmacht, overdaad en armoede.

Toneelvereniging Ernst & Luim speelt het stuk op 11, 12, 13, 15, 18, 19 en 20 november. Kaarten kosten 10,00 euro per stuk en zijn te koop via de site van de organisatie.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.