Geerpark Vlijmen
Volledig scherm
Geerpark Vlijmen © Geerpark Vlijmen

Geerpark Vlijmen als voorbeeldproject in klimaattrein

DEN BOSCH/VLIJMEN - Geerpark de duurzame wijk in wording in Vlijmen, is als voorbeeldproject uitgenodigd aan boord van de Groene Top Trein.

Deze speciale trein rijdt door Nederland om de aandacht te vestigen op de VN Klimaattop in Parijs en de ideeën die er in Nederland zijn om

Vrijdag staat de trein vanaf 12.43 uur een half uur op perron 1 van Den Bosch CS. Aart-Jan Gorter van Woonveste rijdt mee van Den Haag naar de Brabantse hoofdstad en maakt daar plaats voor wethouder Mart van de Poel van de gemeente Heusden. Van der Poel noemt het een prachtig compliment dat Geerpark een plek in de trein heeft gekregen om de filosofie van de wijk te kunnen delen.

De VN Klimaattop is van 30 november tot en met 11 december.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.